Pangisi daya 12V

Fitur Khusus 12V Charger:

★ Lampu indikator LED nuduhake status pangisi daya;
˜ ... Penggemar suhu sing dikontrol;
★ Pangisi daya baterei 3 tahapan: Pangisi daya akeh, Daya penyerapan, Ngisi daya;
˜ ... Perlindhungan polaritas mbalikke: sambungake baterei, ora ana gunane; ora nyambung menyang baterei, ora ana output;
˜ ... Proteksi sirkuit cendhak;
˜ ... Liwat pangayoman suhu;
˜ ... Pamilih jinis baterei
View as  
 
  • Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-biaya Penyerapan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang luwih akeh pangsa pasar. , kita kepengin nyedhiyakake pangisi daya baterei 12V 40A.

  • Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-biaya Penyerapan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang luwih akeh pangsa pasar. , kita kepengin nyedhiyakake pangisi daya baterei 12V 30A.

  • Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-biaya Penyerapan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang luwih akeh pangsa pasar. , kita kepengin nyedhiyakake pangisi daya baterei 12V 20A.

  • Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-biaya Penyerapan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang luwih akeh pangsa pasar. , kita kepengin nyedhiyakake pangisi daya baterei 12V 15A.

  • Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-biaya Penyerapan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang luwih akeh pangsa pasar. , kita kepengin nyedhiyakake pangisi daya baterei 12V 10A.

 1 
{tembung kunci} kanthi akeh kanthi kualitas bisa disesuaikan saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Ningbo Kosun New Energy Co, Ltd. yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Sugeng rawuh ing sadean paling anyar, paling anyar lan paling anyar digawe ing China sing nduweni sertifikasi CE. Lan sampeyan bisa diskon kapan wae, yen sampeyan seneng. Kejabi, kita nyedhiyakake 2 garansi lan dhaptar rega 2 taun.