Konverter kanthi Transfer ATS

Ngonversi karo Transfer ATS:

˜ ... Fuse: Dibangun;
˜ ... 1,5 kaping dirating kekuwatan kanggo 10s, 2 kali kanggo 2s (inverter);
˜… Kontrol adoh (Opsional);
★ USB: 5V / 2.1A;
"Perlindhungan: Indikator LED & weker sing bisa dirungokake;
★ 12V utawa 24V utawa input 48V DC;
★ Input voltase input: -15% ~ + 25%;
˜ ... Peraturan voltase output: ± 10%;
★ ngalih Otomatis AC;
★ CE / RoHS / ISO9001 disetujoni.
View as  
 
  • Pasar adol panas 2500w inverter karo ATS trafo kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter karo fungsi transformer ATS ndadekake aplikasi kasebut rutin yen daya kutha dipotong kanthi cepet, mula bisa ngowahi mesin karo trafo ATS populer kanggo saben wong milih.

  • Pasar jual panas inverter 2000w karo trafo ATS kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang kanthi prinsip teknis paling anyar, inverter karo fungsi pengubah ATS nggawe aplikasi kasebut rutin yen daya kutha dipateni kanthi tiba, mula bisa ngowahi trafik karo trafo ATS. populer kanggo saben wong milih.

  • Pasar jual panas inverter 1500w karo trafo ATS kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter karo fungsi pengubah ATS ndadekake aplikasi kasebut rutin yen daya kutha dipotong kanthi tiba-tiba, mula ngowahi mesin karo trafo ATS populer kanggo saben wong milih.

  • Pasar jual panas inverter 1000w karo trafo ATS kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter karo fungsi transformer ATS ndadekake aplikasi kasebut rutin yen daya kutha dipateni kanthi tiba, mula bisa ngowahi trafik karo trafo ATS. populer kanggo saben wong milih.

 1 
{tembung kunci} kanthi akeh kanthi kualitas bisa disesuaikan saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Ningbo Kosun New Energy Co, Ltd. yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Sugeng rawuh ing sadean paling anyar, paling anyar lan paling anyar digawe ing China sing nduweni sertifikasi CE. Lan sampeyan bisa diskon kapan wae, yen sampeyan seneng. Kejabi, kita nyedhiyakake 2 garansi lan dhaptar rega 2 taun.