Ngonversi Gelombang Sine

Otomatis Inverter Gelombang Sine:

˜ ... Garing dibangun;
★ USB: 5V / 2.1A;
★ Gelombang sinus sing diowahi;
˜ ... Keandalan lan efisiensi dhuwur;
˜ ... Kemampuan beban kanthi dhuwur;
˜ ... Suhu lan loading penggemar penyejuk sing dikontrol;
"Perlindhungan: kakehan; sirkuit cekak; mbalikke polaritas; liwat / ing voltase input; amarga suhu;
˜ ... Lampu indikator LED nunjukake inverter, mode kesalahan;
★ CE / RoHS / ISO9001 disetujoni.

View as  
 
  • ☠... efisiensi dhuwur nganti 92%
    "Daya loading nyata, kekuwatan puncak yaiku 2 kali loading nyata
    ★ USB 5V / 2.1A
    ˜ ... Thermostatically lan ngemot penggemar penyejuk sing dikontrol;
    Minangka Pabrik profesional, kita pengin menehi inverter gelombang sinus sing diowahi.

  • Pasar jual panas inverter gelombang sine 3000w sing diprodhuksi karo papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter UPS yaiku sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi safety ningkatake pasar global sing populer.

  • Pasar adol panas 2500w inverter gelombang sine diprodhuksi karo papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter UPS yaiku sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi safety ningkatake pasar global sing populer.

  • Pasar jual panas inverter gelombang sithik 2000w sing diprodhuksi nganggo papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang kanthi prinsip teknis paling anyar, inverter UPS yaiku sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi safety ningkatake pasar global sing populer.

  • Pasar adol panas 1500w modifikasi gelombang sine modifikasi kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, penyambung UPS minangka sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi keamanan ningkatake pasar global sing populer.

  • Pasar jual panas inverter gelombang saring 1000w sing diowahi nganggo papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang kanthi prinsip teknis paling anyar, penyambung UPS minangka sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi safety ningkatake pasar global sing populer.

{tembung kunci} kanthi akeh kanthi kualitas bisa disesuaikan saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Ningbo Kosun New Energy Co, Ltd. yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Sugeng rawuh ing sadean paling anyar, paling anyar lan paling anyar digawe ing China sing nduweni sertifikasi CE. Lan sampeyan bisa diskon kapan wae, yen sampeyan seneng. Kejabi, kita nyedhiyakake 2 garansi lan dhaptar rega 2 taun.