Konverter Kanthi Pangisi daya MPPT

Ngonversi karo Pangisi daya MPPT:

"Pilih model UPS pr Energi Ngirit (ECO);
˜ ... output gelombang sinus murni (THD <4%);
˜ ... efisiensi dhuwur nganti 90%;
★ Indikasi LED lengkap kanggo status operasi;
˜ ... Kontrol digital lengkap;
˜ ... Pangisi daya solar saiki Max: 20A;
★ AC pangisi daya baterei saiki Max: 20A;
★ Transfer wektu 16m kanthi cepet;
˜ ... pangisi daya 3 langkah;
★ Pangisi surya MPPT;
★ babar pisan 12 wulan

View as  
 
  • Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm Integrasi kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 3000w inverter karo pangisi daya MPPT.

  • Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 2500w inverter karo pangisi daya MPPT.

  • Rancang Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, kanthi nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 2000 inverter karo pangisi daya MPPT.

  • Rancang Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 1500w inverter karo pangisi daya MPPT.

  • Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, kanthi nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 1000 inverter karo pangisi daya MPPT.

 1 
{tembung kunci} kanthi akeh kanthi kualitas bisa disesuaikan saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Ningbo Kosun New Energy Co, Ltd. yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Sugeng rawuh ing sadean paling anyar, paling anyar lan paling anyar digawe ing China sing nduweni sertifikasi CE. Lan sampeyan bisa diskon kapan wae, yen sampeyan seneng. Kejabi, kita nyedhiyakake 2 garansi lan dhaptar rega 2 taun.