WARTA

  • Kanggo pembangunan sing luwih apik, perusahaan melu pirang-pirang pameran

    2020-04-25

  • Inverter solar bisa ditetepake minangka konverter listrik sing ngowahi output DC (ora langsung) output panel solar menyang AC

    2020-04-25

  • Kasil inverter gelombang sinus murni nduweni efek sing nduwèni beban lan kapasitas sing luwih kuat tinimbang gelombang alun utawa gelombang sinus sing diowahi (gelombang langkah). Perangkat kasebut bisa nggawa kathah jinis induktif lan jinis AC liyane. Peralatan kayata kulkas, televisi lan radio ora ana gangguan lan gangguan, lan ora bakal mengaruhi kinerja lan urip peralatan sing dimuat.

    2020-07-10

 1