Konverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT
  • Air ProKonverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT
  • Air ProKonverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT
  • Air ProKonverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT
  • Air ProKonverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT
  • Air ProKonverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT
  • Air ProKonverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT

Konverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT

Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm Integrasi kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 3000w inverter karo pangisi daya MPPT.

Model:KS3000PPT

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi liyane

 


1.Produksi pangenalan 3000w kanthi pangisi daya mppt


Aplikasi menyang sistem tenaga solar, kita ngrancang Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm bebarengan sing nyambung langsung karo panel surya kanggo pasokan listrik menyang aplikasi lan pangisi daya baterei, yen ora duwe tenaga surya, inverter langsung pindhah menyang baterei, banjur, mbukak baterei kanggo mbukak aplikasi, pungkasane, panggunaan daya baterei, daya kutha bisa langsung kanggo aplikasi kasebut.

 



2.Produksi parameter (Spesifikasi) inverter 3000w kanthi pangisi daya mppt

 

Model

KS3000PPT

Daya pangkat

3000w

Daya puncak

6000w

Frekuensi

50 / 60Hz

Input DC

12v / 24v / 48v

Output AC

110v / 220v

Trafo ATS

16ms

Pangisi daya solar saiki

Max.20A

Pangisi daya AC saiki

5A / 10A / 20A

Port USB

5V / 2.1A

Fungsi pangayoman

Liwat suhu / over load / circuit circuit / bocor bumi

 

 

3.Produksi lan aplikasi desain anyar 3000w konverter kanthi pangisi daya mppt


â '. UPS utawa mode hemat energi (ECO) sing bisa dipilih;
âE¡.Pure output gelombang sinus (THD <0.4%);
â '¢ .Kurang efisiensi nganti 90%;
"'Indikasi LED lengkap kanggo status operasi;
⤤.Full digital kontrol;
â '¥ .Solar ngisi maksimal 20A;
â € ¦ pangisi daya baterei saiki maksimal 20A;
â´§.Pindhah transfer wektu 16ms;
⨨.3-langkah ngisi ati-ati;
â '© .MPPT pangisi surya;
â € 17 garansi global.

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?
Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?
Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?
Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.



5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, yen nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;
2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;
3. Nggawe staf teknis profesional minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;
4.Kanggo sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;
5.Pencet kualitas kontrol (pamriksa / mlebu produk semi-rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);
6.OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;
7. Layanan apik sawise dodolan kanggo pangembangan jangka panjang.


Panas Tags: Inverter 3000w Kanthi Pangisi daya MPPT, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码