Pangisi daya baterei 12V 40A
  • Air ProPangisi daya baterei 12V 40A
  • Air ProPangisi daya baterei 12V 40A
  • Air ProPangisi daya baterei 12V 40A
  • Air ProPangisi daya baterei 12V 40A
  • Air ProPangisi daya baterei 12V 40A

Pangisi daya baterei 12V 40A

Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-biaya Penyerapan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang luwih akeh pangsa pasar. , kita kepengin nyedhiyakake pangisi daya baterei 12V 40A.

Model:KS1240B

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pasar populer kanggo nggunakake baterei sing bermutu kanggo macem-macem jinis batere: Gel / Sealing / Flooded / LiFeO4 kanthi pangisi daya 3-tingkat saka Pangisi daya akeh-Ngisi daya penyaparan, gampang digunakake kanggo wong nggawe pangisi daya menang dadi luwih saka pasar.

 


1.Produksi pangisi daya baterei 12V 40A


Kekuwatan saka input AC menyang output DC kanggo daya baterei, desain pangisi daya baterei sing bermutu kanthi macem-macem proteksi kanggo operasi safety, pasar adol panas kanggo pangisi daya sing dilengkapi karo pangisi daya 3-level menyang fungsi baterei.



2.Produksi parameter (Spesifikasi) pangisi daya baterei 12V 40A

 

Model

KS1240B

Input AC

220v / 230v

Output DC

12V

Frekuensi

50 / 60Hz

Saiki

40A

3-tahap

Ngisi daya builk, daya serapan, biaya apungan

Pamilih jinis baterei

Gel, Disegel, Dibanjir, LiFeO4

Fungsi pangayoman

Litar cekak, kanthi suhu, polar mbalikke

 

 

3. Fitur lan aplikasi pangisi daya baterei 12V 40A anyar


â '.LED lampu indikasi nuduhake status ngisi.
â € TTemperature kontrol penggemar kontrol;
③.3-tahap battery charging:bulk charge,absorption charge,float charge
â € protectionPrambangan polaritas: sambungake menyang baterei, ora ana gunane; ora nyambung karo baterei, ora ana output.
â € protection Proteksi sirkuit
â '¥ .Pisan pangayoman suhu
⑦.Pamilih jinis baterei

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?
Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?
Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?
Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.



5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, yen nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;
2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;
3. Nggawe staf teknis profesional minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;
4.Kanggo sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;
5.Pencet kualitas kontrol (pamriksa / mlebu produk semi-rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);
6.OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;
7. Layanan apik sawise dodolan kanggo pangembangan jangka panjang.


Panas Tags: 12V 40A Pangisi Batré, Produsen, Grosir, Pabrik, Dhewe, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Penjual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun,

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码