1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine
  • Air Pro1500w Ngonversi Gelombang Sine

1500w Ngonversi Gelombang Sine

Pasar adol panas 1500w modifikasi gelombang sine modifikasi kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, penyambung UPS minangka sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi keamanan ningkatake pasar global sing populer.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pasar adol panas 1500w modifikasi gelombang sine modifikasi kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, penyambung UPS minangka sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi keamanan ningkatake pasar global sing populer.

 


1.Produksi Pambuka gelombang inine gelombang 1500w sing diowahi


Desain realisasi gelombang sinus 1500w sing diowahi kanthi daya puncak 1500w, kinerja dhuwur kanggo macem-macem jinis: mobil, kendaraan elektronik, prau, cahya, penggemar. Penyulik kualitas sing bisa dipercaya ing pasar global kanggo energi ijo lan daya portabel.

 


2.Produksi parameter (Spesifikasi) inverter gelombang sine 1500w

 


 

3. Fitur produksi lan aplikasi inverter gelombang sine 1500w


â '.Gunakake: dibangun;
âʻ¡.USB: 5V / 2.1A;
â '¢ .Kasil gelombang sinus sing dikedhaptar;
â € HWuku linuwih lan efisiensi dhuwur;
⤤.Kaya ngemot;
"'¥ .Temperature Fan Pengering Kontrol;
à ¦.Protection: Overload.Short Circuit, Reverse Polarity, Over / Under Input voltase, Over Suhu;
⑧.LED Lampu Indikasi nunjukake inverter, mode kesalahan;
⨨.CE / RoHS / E-Mark / ISO9001 disetujoni.

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Napa kutipan sampeyan luwih dhuwur tinimbang supplier liyane?
Ing pasar domestik, merek inverter sing dhuwur lan murah dicampur dadi siji. Ana akeh inverter murah, ana sawetara bengkel cilik sing ora dilisensi, ora krasa, kanggo nyuda biaya lan nggunakake komponen substandard kanggo rapat, ana risiko keamanan sing gedhe! Kanggo nglindhungi safety pro pribadi lan properti, aja gampang-wani golek rega murah, mula kudu milih inverter sing bisa dipercaya;


C. Apa voltase output penyambung stabil?
Pancen. Inverter kita dirancang karo sirkuit pengatur sing apik. Sampeyan bisa uga mriksa nalika ngukur nilai sejati kanthi multimeter. Sejatine voltase output cukup stabil;


D.Apa piranti sing mbukak resistif?
Umumé, peralatan kaya ponsel, komputer, TV LCD, pijar, penggemar listrik, siaran video, mesin cetak, mesin mahjong listrik, tukang masak nasi lan sapanunggale, kabeh dadi beban sing tahan. Inverters gelombang sinus sing diowahi bisa sukses.


E.Manakake alat beban induktif?
Iki nuduhake aplikasi prinsip induksi elektromagnetik, sing diprodhuksi dening produk listrik daya dhuwur, kayata jinis motor, kompresor, relay, lampu neon, kompor listrik, kulkas, kondhisi hawa, lampu nyimpen energi, pompa, lsp. kekuwatan produk luwih saka kekuwatan sing dirating (udakara 3-7 kaping) nalika diwiwiti. Dadi mung penyambung gelombang sinus murni sing kasedhiya.



5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, yen nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;
2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;
3. Nggawe staf teknis profesional minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;
4.Kanggo sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;
5.Pencet kualitas kontrol (pamriksa / mlebu produk semi-rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);
6.OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;
7. Layanan apik sawise dodolan kanggo pangembangan jangka panjang.



Panas Tags: 1500w Ngonversi Gelombang Sine Anyar, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码