300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure
  • Air Pro300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure
  • Air Pro300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure
  • Air Pro300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure
  • Air Pro300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure
  • Air Pro300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure

300w Ngonversi Wave Sine Pure Pure

Penyebaran gelombang sinus murni sing bisa dipercaya kanthi produksi profesional, perusahaan kita wis dibangun 9 taun wiwit taun 2011 lan netepake proses sing stabil, kita bisa nindakake sing paling apik kanggo memenuhi panjaluk pasar adol panas.Ing ngisor iki kira-kira 300w Pure Sine Wave Inverter sing ana gandhengane, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 300w Pure Sine Wave Inverter 300w.

Model:KS300P

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Inverter gelombang sinus murni sing bisa dipercaya kanthi produksi profesional, perusahaan kita wis dibangun 9 taun wiwit taun 2011 lan netepake proses stabil, bisa ditindakake kanthi maksimal kanggo nyukupi panjaluk pasar adol panas.

 


1.Produksi Introduksi saka 300w inine gelombang gelombang murni


Daya beban nyata 300w lan mundhak daya gelombang sine gelombang 600w murni kanthi desain paling anyar sing ngrancang kanthi macem-macem proteksi kanggo aplikasi elektronik kayata mobil, kendaraan, telpon, alat elektronik, aplikasi omah.

 


2.Produk Parameter (Spesifikasi) inverter gelombang sinus murni 300w

 

Model

KS300P

Daya pangkat

300w

Daya puncak

600w

Frekuensi

50 / 60Hz

Input DC

12v / 24v / 48v

Output AC

110v / 220v

Kipas angin sing adhem

Dening beban lan kontrol suhu

Port USB

5V / 2.1A

Fungsi pangayoman

Liwat suhu / over load / circuit circuit / pangayoman mbalikke / bocor bumi

 

 

3.Produksi Fitur lan Aplikasi inverter gelombang sinus murni 300w


300w inverter gelombang sinus asli 300w, daya serge yaiku 600w, sing bisa nggawa kanggo ngisi telpon / mobil / penggemar listrik / siaran video / mesin cetak cilik.


 

4.Produksi kualifikasi inverter gelombang sinus murni 300w


Pasar adol panas kanggo inverter gelombang sine 300w kanthi kualitas tinggi, barang-barang kita wis disetujoni ect CE / RoHS / EMC / E-Mark / ISO9001. sertifikasi

 


5.Deliver, Shipping lan Nglayani inverter gelombang sinus murni 300w


Bengkel ngatur tatanan kasebut sawise ngonfirmasi barang karo para pelanggan, bungkus inverter gelombang sine tulen 300w kanthi kothak warna khusus utawa paket netral kanggo macem-macem pesenan, ing ngisor iki macem-macem cara kanggo ngirim kanthi ekspres / kapal / udara udara.

 


6.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?

Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?

Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?

Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?

Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.


Panas Tags: 300w Inverter Gelombang Singa 300w, Produsen, Grosir, Pabrik, Dhewe, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, 2 taun Jaminan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码