40A PWM Solar Controller
  • Air Pro40A PWM Solar Controller
  • Air Pro40A PWM Solar Controller
  • Air Pro40A PWM Solar Controller
  • Air Pro40A PWM Solar Controller

40A PWM Solar Controller

Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode mbukak beban sing akeh, mula dimuat kanthi akeh dimulai kanthi lancar.Ing ngisor iki ana hubungane karo 40A PWM Solar Controller, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 40A PWM Solar Controller.

Model:KS10A

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode beban sing maju, mula dimuat kanthi akeh dimulai kanthi lancar.

 


1.Produksi Pengenal pengontrol surya 40A PWM


Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode beban sing maju, mula dimuat kanthi akeh dimulai kanthi lancar.

 


2.Produk Parameter (Spesifikasi) pengontrol solar 40A PWM

 

Model

KS10A

Voltase sistem

12 / 24V

Voltase Input

55V

55V Max.Charge Saiki

40A

Jinis daya

PWM

Konsumsi mandiri

â ‰ ¦12mA

Perlindhungan

Liwat pangayoman voltase, pangayoman sambungan mbalikke


 

3.Produksi kualifikasi pengontrol solar 40A PWM


â '. Menehi informasi gedhe ing tampilan layar

â € ¦. Ngilangake kebutuhan voltase lan meter sing kapisah amarga kabeh ana ing layar ngarep

â '¢. Nduwe fitur ganti rugi tempreture

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?

Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?

Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?

Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?

Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.


5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, sing nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;

2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;

3. Staff staf profesional pelatihan minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;

4. Rapat sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;

5. Kontrol kualitas sing ketat (inspeksi mlebu / produk pamriksan rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);

6. OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;

7. Layanan dodolan sing apik kanggo pangembangan jangka panjang.

 


Panas Tags: 40A PWM Solar Controller, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Penjual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码