500w Ngonversi Kanthi Pangisi daya baterei
  • Air Pro500w Ngonversi Kanthi Pangisi daya baterei
  • Air Pro500w Ngonversi Kanthi Pangisi daya baterei
  • Air Pro500w Ngonversi Kanthi Pangisi daya baterei

500w Ngonversi Kanthi Pangisi daya baterei

Pasar adol Panas 500w Inverter Kanthi Baterai Pangisi daya nganggo papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter UPS yaiku sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi keamanan ningkatake pasar global sing populer.

Model:KSC500P

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pasar adol Panas 500w Inverter Kanthi Baterai Pangisi daya nganggo papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter UPS yaiku sing paling larang regane kanggo nyimpen urip mode energi, operasi keamanan ningkatake pasar global sing populer.

 


1.Produksi Pambuka Inverter 500w Kanthi Pangisi daya Baterai


Desain inverter 500w nyata nyata kanthi daya puncak 600w, kinerja dhuwur kanggo macem-macem jinis aplikasi sing dilengkapi karo port USB lan pirang-pirang soket, kaya laptop, komputer desktop, lampu neon, lampu lampu lampu, penggemar, pengering rambut omah, bor listrik, printer, kamera digital, sumber daya portable, audio mobile, audio mobile, ponsel, telpon portebel, peralatan barbecue ruangan, peralatan medis.

 


2.Produksi parameter (Spesifikasi) Inverter 500w Kanthi Pangisi daya Baterai

 

Model

KSV500P

Daya pangkat

1000w

Daya puncak

2000w

Frekuensi

50 / 60Hz

Input DC

12v / 24v / 48v

Output AC

110v / 220v

Trafo ATS


0,2s

Port USB

5V / 2.1A

Fungsi pangayoman

Liwat suhu / over load / circuit circuit / pangayoman mbalikke / bocor bumi

 

 

3.Produksi lan aplikasi saka 500w Inverter Kanthi Pangisi daya baterei


"'Soket konversi multi-fungsi 250V, salaras karo syarat-syarat peralatan listrik nasional.
â € œMilih antarmuka USB 5V 2.1A dhewe Luwih saka siji ponsel kanthi wektu luang, kantor, hiburan, game lan kabutuhan liyane.
â € m .misiatur werni cerdas penggemar, swara kurang, dissipation panas dhuwur.
â € CSok rokok luwih entheng, gampang nyambung macem-macem truk, mobil, truk gedhe.
âDhaptar papan PCB dobel kaping pindho, suhu luwih dhuwur, voltase, resistensi saiki, kualitas produk, pengarepan umur luwih suwe, jaminan kualitas.
"Teknologi chip SMT, nggunakake teknologi soldering gelombang, komponen produk nggronjal, tahan kejut.
â € ¦Produksi babar pisan umur layanan, ngilangake kuwatir tuku produk.

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Napa kutipan sampeyan luwih dhuwur tinimbang supplier liyane?
Ing pasar domestik, merek inverter sing dhuwur lan murah dicampur dadi siji. Ana akeh inverter murah, ana sawetara bengkel cilik sing ora dilisensi, ora krasa, kanggo nyuda biaya lan nggunakake komponen substandard kanggo rapat, ana risiko keamanan sing gedhe! Kanggo nglindhungi safety pro pribadi lan properti, aja gampang-wani golek rega murah, mula kudu milih inverter sing bisa dipercaya;


C. Apa voltase output penyambung stabil?
Pancen. Inverter kita dirancang karo sirkuit pengatur sing apik. Sampeyan bisa uga mriksa nalika ngukur nilai sejati kanthi multimeter. Sejatine voltase output cukup stabil;


D.Apa piranti sing mbukak resistif?
Umumé, peralatan kaya ponsel, komputer, TV LCD, pijar, penggemar listrik, siaran video, mesin cetak, mesin mahjong listrik, tukang masak nasi lan sapanunggale, kabeh dadi beban sing tahan. Inverters gelombang sinus sing diowahi bisa sukses.


E.Manakake alat beban induktif?
Iki nuduhake aplikasi prinsip induksi elektromagnetik, sing diprodhuksi dening produk listrik daya dhuwur, kayata jinis motor, kompresor, relay, lampu neon, kompor listrik, kulkas, kondhisi hawa, lampu nyimpen energi, pompa, lsp. kekuwatan produk luwih saka kekuwatan sing dirating (udakara 3-7 kaping) nalika diwiwiti. Dadi mung penyambung gelombang sinus murni sing kasedhiya.



5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, yen nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;
2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;
3. Nggawe staf teknis profesional minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;
4.Kanggo sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;
5.Pencet kualitas kontrol (pamriksa / mlebu produk semi-rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);
6.OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;
7. Layanan apik sawise dodolan kanggo pangembangan jangka panjang.


Panas Tags: Inverter 500w Kanthi Pangisi Batré, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Penjual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码