Konverter DC TO DC 24v nganti 12v 15A Konverter
  • Air ProKonverter DC TO DC 24v nganti 12v 15A Konverter
  • Air ProKonverter DC TO DC 24v nganti 12v 15A Konverter
  • Air ProKonverter DC TO DC 24v nganti 12v 15A Konverter

Konverter DC TO DC 24v nganti 12v 15A Konverter

Ngonversi DC-DC minangka sumber daya sing ngowahi voltase DC siji voltase DC liyane. Dheweke bisa dadi langkah munggah konversi utawa mandheg ngowahi. Konverter langkah-langkah nyedhiyakake voltase output luwih dhuwur tinimbang voltase input, dene konverter langkah-langkah nyedhiyakake voltase output luwih murah tinimbang voltase input. Ngonversi DC DC ngatur voltase output kanthi nggunakake teknik pertukaran frekuensi dhuwur sing kompleks sing nggunakake modulasi lan umpan balik pulsa. Minangka Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake sampeyan DC TO DC 24v kanggo 12v 15A Konverter.

Model:KS15C

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Ngonversi DC-DC minangka sumber daya sing ngowahi voltase DC siji voltase DC liyane. Dheweke bisa dadi langkah munggah konversi utawa mandheg ngowahi. Konverter langkah-langkah nyedhiyakake voltase output luwih dhuwur tinimbang voltase input, dene konverter langkah-langkah nyedhiyakake voltase output luwih murah tinimbang voltase input. Ngonversi DC DC ngatur voltase output kanthi nggunakake teknik pertukaran frekuensi dhuwur sing kompleks sing nggunakake modulasi lan umpan balik pulsa.

 


1.Produksi Pambuka DC TO DC 24v nganti 12v 15A konverter


Konverter DC-DC asring digunakake ing lokasi terpencil yen pilihan sumber daya AC diwatesi utawa ora kasedhiya, uga ing piranti lan aplikasi seluler ing endi baterei minangka sumber daya utama. Konverter DC-DC uga bisa nggawe desain desain elektronik mobile kanthi mbusak kabutuhan baterei kaping pirang-pirang. Iki mbantu nyuda bobot lan ukuran sakabèhé, ing ngendi pirang-pirang tingkat daya dibutuhake kanggo macem-macem komponen sistem. Konverter DC-DC, ing pirang-pirang kasus, uga cara sing nggayuh kekuwatan luwih apik tinimbang opsi liyane sing kasedhiya.

 


2.Produk Parameter (Spesifikasi) DC TO DC 24v kanggo konverter 12v 15A

 

Model

KS15C

Input DC

24V

Output DC

12V

Saiki

15A

Jinis baterei

Gel, Disegel, Dibanjir, LiFeO4

Fungsi pangayoman

Litar cekak, kanthi suhu, polar mbalikke


 

3.Produksi Kualifikasi DC TO DC 24v kanggo konverter 12v 15A


â '.LED lampu indikasi nuduhake status ngisi.

â € ENjaluk nganggo rokok;

â '¢ .Proteksi polaritas: sambungake menyang baterei, ora ana gunane; ora nyambung karo baterei, ora ana output.

â € £ Perlindhungan sirkuit

⤤.Luwih pangayoman suhu

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?

Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?

Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?

Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?

Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.


5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, sing nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;

2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;

3. Staff staf profesional pelatihan minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;

4. Rapat sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;

5. Kontrol kualitas sing ketat (inspeksi mlebu / produk pamriksan rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);

6. OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;

7. Layanan dodolan sing apik kanggo pangembangan jangka panjang.

 


Panas Tags: DC TO DC 24v kanggo 12v 15A Konverter, Pabrikan, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Penjual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar rega, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码