Ngalih Bekalan Daya 200W
  • Air ProNgalih Bekalan Daya 200W
  • Air ProNgalih Bekalan Daya 200W
  • Air ProNgalih Bekalan Daya 200W
  • Air ProNgalih Bekalan Daya 200W

Ngalih Bekalan Daya 200W

Ngalih daya listrik 200W minangka pasokan listrik sing nggunakake teknologi elektronika modern kanggo ngontrol rasio wektu ngalih lan mateni voltase output stabil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi introduksi saka sumber daya Ngalih 200W


Digunakake utamane ing tenaga, kontrol industri, perawatan medis lan industri militer. Daya listrik utamane kalebu integrator, meter listrik lan meter listrik cerdas; kontrol industri lan bidang kontrol industri; peralatan medis lan medis, utamane kalebu pelindung lan monitor ban; industri militer lan industri militer digunakake ing peralatan militer.



2.Produksi parameter (Spesialisasi) Penyetor listrik Ngalih 200W

 

Model

GS-100-12 / 24

Input vol

AC110-220V

Output vol.

DC12V / 24V

Daya Rating

200W

Output saiki

DC16.7A / 8.4A

Frekuensi masukan

47-63Hz

Jangkar laras

± 10%

Over proteksi voltase

Voltase Rating 105% -150%

Over pangayoman loading

Kekuwatan rating 105% -150%

Cara penyejukan

Pengeringan alami

Operating temp.

-20â „ƒ-60â„ ƒï¼ˆNanging francais ‰

Ukuran

110 * 200 * 50mm

Struktur kerang

Wesi baja / baja aluminium

Sertifikasi

CE / ROHS / FCC

Mode pangayoman

Swara mbukak / liwat voltase / ciruit cekak

Efisiensi

85%

 

 

3. Fitur lan aplikasi desain desain Ngalih daya anyar 200W


Ngalih sumber listrik minangka sumber listrik sing nggunakake teknologi elektronika modern kanggo ngontrol rasio wektu ngalih lan mateni voltase output stabil.

 


4.Produksi kualifikasi sumber daya Ngalih 200W


Pasokan daya ngoper wis disetujoni sertifikasi CE / RoHS / EMC / ISO9001.



5.Deliver, Shipping lan Layanan


Bengkel ngatur tatanan kasebut sawise ngonfirmasi barang nganggo klien, bungkus nganggo kothak warna khusus utawa paket netral kanggo macem-macem pesenan, iki macem-macem cara kanggo dikirim kanthi ekspres / kapal / udara udara.



6.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter, pangisi daya baterei, pasokan daya, ngoperasikake sumber listrik wiwit taun 2011;

B. Apa sampeyan nampa asil OEM?
Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.

C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?
Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;

D.Papa bab babar pisan?
Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.


Panas Tags: Ngalih Bekalan Daya 200W, Produsen, Grosir, Pabrik, Dhewe, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Penjual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, 2 taun Jaminan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码