2500w Inverter Kanthi ATS Transformer
  • Air Pro2500w Inverter Kanthi ATS Transformer
  • Air Pro2500w Inverter Kanthi ATS Transformer
  • Air Pro2500w Inverter Kanthi ATS Transformer
  • Air Pro2500w Inverter Kanthi ATS Transformer

2500w Inverter Kanthi ATS Transformer

Pasar adol panas 2500w inverter karo ATS trafo kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter karo fungsi transformer ATS ndadekake aplikasi kasebut rutin yen daya kutha dipotong kanthi cepet, mula bisa ngowahi mesin karo trafo ATS populer kanggo saben wong milih.

Model:KS2500PT

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pasar adol panas 2500w inverter karo ATS trafo kanthi papan PCB lapisan kaping pindho sing ngrancang karo prinsip teknis paling anyar, inverter karo fungsi transformer ATS ndadekake aplikasi kasebut rutin yen daya kutha dipotong kanthi cepet, mula bisa ngowahi mesin karo trafo ATS populer kanggo saben wong milih.

 


1.Produksi pangenalan mesin 2500w karo trafo ATS


Inverter gelombang sinus murni 2500w kanthi fungsi trafo ATS, ngrancang kanthi fungsi pass, aplikasi beban daya kutha, switch inverter otomatis menyang baterei yen daya listrik dipotong, iki ngonfirmasi aplikasi kasebut terus digunakake.

 


2.Produksi parameter (Spesialisasi) inverter 2500w kanthi trafo ATS

 

Model

KS2500PT

Daya pangkat

2500w

Daya puncak

5000w

Frekuensi

50 / 60Hz

Input DC

12v / 24v / 48v

Output AC

110v / 220v

Trafo ATS


0,2s

Port USB

5V / 2.1A

Fungsi pangayoman

Liwat suhu / over load / circuit circuit / pangayoman mbalikke / bocor bumi

 

 

3. Fitur produksi lan aplikasi inverter 2500w karo trafo ATS


"'.Fuse:built-in
â € 1.5 kaping dirating kekuwatan kanggo 10s, 2 kali kanggo 2s (inverter)
③.USB:5V / 2.1A
â '£ .Pilih: Indikator LED & weker sing bisa dirungokake
¤ volt.Input voltase: â € 15% ~ + 25%
â '¥. Pangaturan voltase voltase: ± 10%
â € ¦ switch ngalih otomatis otomatis

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Napa kutipan sampeyan luwih dhuwur tinimbang supplier liyane?
Ing pasar domestik, merek inverter sing dhuwur lan murah dicampur dadi siji. Ana akeh inverter murah, ana sawetara bengkel cilik sing ora dilisensi, ora krasa, kanggo nyuda biaya lan nggunakake komponen substandard kanggo rapat, ana risiko keamanan sing gedhe! Kanggo nglindhungi safety pro pribadi lan properti, aja gampang-wani golek rega murah, mula kudu milih inverter sing bisa dipercaya;


C. Apa voltase output penyambung stabil?
Pancen. Inverter kita dirancang karo sirkuit pengatur sing apik. Sampeyan bisa uga mriksa nalika ngukur nilai sejati kanthi multimeter. Sejatine voltase output cukup stabil;


D.Apa piranti sing mbukak resistif?
Umumé, peralatan kaya ponsel, komputer, TV LCD, pijar, penggemar listrik, siaran video, mesin cetak, mesin mahjong listrik, tukang masak nasi lan sapanunggale, kabeh dadi beban sing tahan. Inverters gelombang sinus sing diowahi bisa sukses.


E.Manakake alat beban induktif?
Iki nuduhake aplikasi prinsip induksi elektromagnetik, sing diprodhuksi dening produk listrik daya dhuwur, kayata jinis motor, kompresor, relay, lampu neon, kompor listrik, kulkas, kondhisi hawa, lampu nyimpen energi, pompa, lsp. kekuwatan produk luwih saka kekuwatan sing dirating (udakara 3-7 kaping) nalika diwiwiti. Dadi mung penyambung gelombang sinus murni sing kasedhiya.



5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, yen nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;
2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;
3. Nggawe staf teknis profesional minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;
4.Kanggo sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;
5.Pencet kualitas kontrol (pamriksa / mlebu produk semi-rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);
6.OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;
7. Layanan apik sawise dodolan kanggo pangembangan jangka panjang.


Panas Tags: Inverter 2500w Kanthi Transformer ATS, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar rega, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码