2500w Inverter Gelombang Singa Murni Kanthi Panutup Bunder
  • Air Pro2500w Inverter Gelombang Singa Murni Kanthi Panutup Bunder
  • Air Pro2500w Inverter Gelombang Singa Murni Kanthi Panutup Bunder
  • Air Pro2500w Inverter Gelombang Singa Murni Kanthi Panutup Bunder
  • Air Pro2500w Inverter Gelombang Singa Murni Kanthi Panutup Bunder

2500w Inverter Gelombang Singa Murni Kanthi Panutup Bunder

Penyebaran gelombang sinus murni sing bisa dipercaya kanthi produksi profesional, perusahaan kita wis dibangun 9 taun wiwit taun 2011 lan netepake proses sing stabil, kita bisa nindakake sing paling apik kanggo nyukupi panjaluk pasar adol panas. Ing ngisor iki udakara udakara 2500w Pure Sine Wave Ngonversi Karo Babak Panutup sing gegandhengan, muga-muga mbantu luwih ngerti 2500w Inverter Wave Pure S 2500w.

Model:RS2500P

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Inverter gelombang sinus murni sing bisa dipercaya kanthi produksi profesional, perusahaan kita wis dibangun 9 taun wiwit taun 2011 lan netepake proses stabil, bisa ditindakake kanthi maksimal kanggo nyukupi panjaluk pasar adol panas.

 


1.Produksi Pambuka gelombang sine gelombang sinus murni 2500w kanthi nutupi bunder


Desain inverter gelombang sinus murni nganggo teknologi tinggi kanggo dc kanggo ac sumber daya darurat kanthi macem-macem aplikasi kanggo macem-macem aplikasi. Fungsi portabel ndadekake wong nuduhake urip sing ijo.

 


2.Produk Parameter (Spesifikasi) inverter gelombang sinus murni 2500w kanthi panutup bunder

 

Model

RS2500P

Daya pangkat

2500w

Daya puncak

5000w

Frekuensi

50 / 60Hz

Input DC

12v / 24v / 48v

Output AC

110v / 220v

Kipas angin sing adhem

Dening beban lan kontrol suhu

Port USB

5V / 2.1A

Fungsi pangayoman

Liwat suhu / over load / circuit circuit / pangayoman mbalikke / bocor bumi


 

3.Produksi Kualifikasi saka gelombang sine 2500w inverter gelombang kanthi panutup bunder


Pasar adol panas kanggo 2500w inverter gelombang sinus murni kanthi kualitas bunder kanthi kualitas dhuwur, barang-barang kita wis disetujoni e / CE / RoHS / EMC / E-Mark / ISO9001. sertifikasi

 


4.Produksi lan aplikasi saka gelombang sine 2500w inverter gelombang kanthi panutup bunder


â '.1.5 kaping nggayuh kekuwatan kanggo 10s, 2 kali kaping 2;
âPori tampilan.digital saiki lan voltase
â '¢ .Fuse: dibangun ing;
â € £ piring lan plastik plastik kanggo operasi safety;
penggemar âW¤.cooling: suhu lan beban dikontrol;
⑥.USB:5V / 2.1A
⑦.protections:Liwat suhu / over load / circuit circuit / pangayoman mbalikke / bocor bumi;

 


5.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?

Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?

Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?

Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?

Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.


Panas Tags: Inverter Gelombang Sine 2500w Kanthi Panutup Bunder, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Bulk, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码