Controller Solar PWM
  • Air ProController Solar PWM
  • Air ProController Solar PWM
  • Air ProController Solar PWM
  • Air ProController Solar PWM
  • Air ProController Solar PWM
  • Air ProController Solar PWM

Controller Solar PWM

★ Kontrol ngisi PWM
˜… Integrasi meter energi energi logger
˜ ... Deteksi voltase kanthi otomatis
Minangka Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake pengontrol solar PWM.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

★ Kontrol ngisi PWM
˜… Integrasi meter energi energi logger
˜ ... Deteksi voltase kanthi otomatis

 


1.Produksi Pengenal pengontrol surya PWM


Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode beban sing maju, mula dimuat kanthi akeh dimulai kanthi lancar.

 


2.Produk Parameter (Spesifikasi) pengontrol surya PWM

 

Pengontrol daya solar PWM

★ ★ ★ ★ dipercaya PWM pengontrol solar kanggo ngisi surya

â-²Mèter energi logger data;
â-²Proteksi lisan;
â-²Atomatik deteksi voltase;
â – ²Plindhungi undhak-undhakan;
â-²PWM ngontrol daya;
â – ²Prambangan polaritas;
â-² Teknologi pangisi daya budaya;
â – ²Senjata sirkuit lenga beban;
â-²Sambung maneh beban;
â – ²Sanggone pangayoman saiki ing wayah wengi;
â € ²Tempung ganti rugi;
â € ²Kabitan sambungan baterei kanthi voltase

MODEL

KS10C

KS20C

KS30C

KS40C

KS50C

KS60C

Saiki

10A

20A

30A

40A

50A

60A


 

3.Produksi kualifikasi pengontrol solar PWM


â '. Menehi informasi gedhe ing tampilan layar

â € ¦. Ngilangake kebutuhan voltase lan meter sing kapisah amarga kabeh ana ing layar ngarep

â '¢. Nduwe fitur ganti rugi tempreture

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?

Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Apa sampeyan nampa asil OEM?

Ya, mesthi. Kita kepengin nyedhiyakake OEM, ODM kanggo pasar populer sing bakal ningkatake pangsa pasar ing wilayah sampeyan.


C. Apa sampeyan nampa pesenan cilik?

Ya, pesenan sidang cilik ditampani, hubungi karo informasi luwih lengkap sing sampeyan pengin, kita seneng nawakake layanan puas;


D.Papa bab babar pisan?

Warranty 18 wulan kanggo kabeh barang.


5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, sing nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;

2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;

3. Staff staf profesional pelatihan minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;

4. Rapat sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;

5. Kontrol kualitas sing ketat (inspeksi mlebu / produk pamriksan rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);

6. OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;

7. Layanan dodolan sing apik kanggo pangembangan jangka panjang.

 


Panas Tags: Controller Surya PWM, Produsen, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Penjual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, 2 taun Jaminan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码