Inverter DC Kanggo AC

Fitur khusus DC AC Inverter:

★ Lampu indikator LED nuduhake status pangisi daya;
˜ ... Penggemar suhu sing dikontrol;
★ Pangisi daya baterei 3 tahapan: Pangisi daya akeh, Daya penyerapan, Ngisi daya;
˜ ... Perlindhungan polaritas mbalikke: sambungake baterei, ora ana gunane; ora nyambung menyang baterei, ora ana output;
˜ ... Proteksi sirkuit cendhak;
˜ ... Liwat pangayoman suhu;
˜ ... Pamilih jinis baterei
View as  
 
  • ˜ ... output gelombang sinus murni (THD <3%)
    ˜ ... efisiensi dhuwur nganti 93%
    ★ sekring sing dibangun
    ★ USB 5V / 2.1A
    Minangka Pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan inverter gelombang sinus murni kanthi panutup tutup

  • ☠... efisiensi dhuwur nganti 92%
    "Daya loading nyata, kekuwatan puncak yaiku 2 kali loading nyata
    ★ USB 5V / 2.1A
    ˜ ... Thermostatically lan ngemot penggemar penyejuk sing dikontrol;
    Minangka Pabrik profesional, kita pengin menehi inverter gelombang sinus sing diowahi.

  • ˜ ... Ngisi daya baterei 3-level: pangisi daya akeh, daya serapan, biaya url
    ˜ ... Pamilih jinis baterei
    ˜ ... Kinerja dhuwur
    Minangka Pabrik profesional, kita pengin menehi pangisi daya baterei.

  • Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm Integrasi kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 3000w inverter karo pangisi daya MPPT.

  • Desain Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 2500w inverter karo pangisi daya MPPT.

  • Rancang Inverter, pangisi daya baterei, pengontrol solar pwm kanggo sistem solar, gampang dilakokake nganggo panel solar, kanthi nggunakake tenaga surya ijo bisa ngirit energi luwih akeh. Yen Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake 2000 inverter karo pangisi daya MPPT.

{tembung kunci} kanthi akeh kanthi kualitas bisa disesuaikan saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Ningbo Kosun New Energy Co, Ltd. yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Sugeng rawuh ing sadean paling anyar, paling anyar lan paling anyar digawe ing China sing nduweni sertifikasi CE. Lan sampeyan bisa diskon kapan wae, yen sampeyan seneng. Kejabi, kita nyedhiyakake 2 garansi lan dhaptar rega 2 taun.