Ngonversi Gelombang Sine
  • Air ProNgonversi Gelombang Sine
  • Air ProNgonversi Gelombang Sine
  • Air ProNgonversi Gelombang Sine
  • Air ProNgonversi Gelombang Sine

Ngonversi Gelombang Sine

☠... efisiensi dhuwur nganti 92%
"Daya loading nyata, kekuwatan puncak yaiku 2 kali loading nyata
★ USB 5V / 2.1A
˜ ... Thermostatically lan ngemot penggemar penyejuk sing dikontrol;
Minangka Pabrik profesional, kita pengin menehi inverter gelombang sinus sing diowahi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

☠... efisiensi dhuwur nganti 92%
"Daya loading nyata, kekuwatan puncak yaiku 2 kali loading nyata
★ USB5V / 2.1A
˜ ... Thermostatically lan ngemot penggemar penyejuk sing dikontrol;

 


1.Produksi Pengenal inverter gelombang sinus sing diowahi


Desain inverter gelombang sinus sing diowahi nyata kanthi daya puncak 300w, kinerja dhuwur kanggo macem-macem jinis: mobil, kendaraan elektronik, kapal, lampu, penggemar. Penyulik kualitas sing bisa dipercaya ing pasar global kanggo energi ijo lan daya portabel.

 


2.Produksi parameter (Spesifikasi) inverter gelombang sinus sing diowahi


Ngonversi Gelombang Sine

Inverterer dhuwur

â– output gelombang sinus sing diowahi (THD <3%);
"Daya mundhak dhuwur nganti 2 kali saka daya loading nyata;
â–Nuji kekuwatan sing dirating 1,500 taun kanggo 10s, kaping 2 kanggo 2;
"Efisiensi sing dhuwur nganti 92%;
â– Power ON-OFF ngalih;
â– mode irit siyaga;
âE sekring sing dipasang, port USB: 5V / 2.1A;
â– Indikator panel ngarep kanggo status operasi;
â– Pangaruh lan mbukak penggemar penyejuk sing dikendhaleni;
â– Perlindhungan: Bat. weker / Bat sing kurang. kurang mati / Bat. liwat mati / output cendhak / input mbalikke / kakehan input / over Temp.
â– 18 wulan wattanty

MODEL

KS150M

KS300M

KS500M

KS600M

KS800M

KS1000M

KS1500M

KS2000M

KKS2500M

KS3000M

Daya pangkat

150w

300w

500w

600w

800w

1000w

1500w

2000w

2500w

3000w

Daya puncak

300w

600w

1000w

1200w

1600w

2000w

3000w

5000w

5000w

6000w

Voltase Input

DC 12V / 24V / 48V

voltase output

AC 110V / 230V

Frekuensi

50 / 60Hz

USB

5V / 2.1A


 

3.Produksi lan aplikasi saka gelombang sine gelombang sing diowahi


â '.Gunakake: dibangun;
②.USB:5V / 2.1A;
â '¢ .Kasil gelombang sinus sing dikedhaptar;
â € HWuku linuwih lan efisiensi dhuwur;
⤤.Kaya ngemot;
"'¥ .Temperature Fan Pengering Kontrol;
à ¦.Protection: Overload.Short Circuit, Reverse Polarity, Over / Under Input voltase, Over Suhu;
⑧.LED Lampu Indikasi nunjukake inverter, mode kesalahan;
⨨.CE / RoHS / E-Mark / ISO9001 disetujoni.

 


4.FAQ


A.Apa karakter perusahaan sampeyan?
Kita minangka salah sawijining pabrik profesional kanggo macem-macem jinis inverter: jinis gelombang sinus sing diowahi lan jinis gelombang sinus murni wiwit taun 2011;


B. Napa kutipan sampeyan luwih dhuwur tinimbang supplier liyane?
Ing pasar domestik, merek inverter sing dhuwur lan murah dicampur dadi siji. Ana akeh inverter murah, ana sawetara bengkel cilik sing ora dilisensi, ora krasa, kanggo nyuda biaya lan nggunakake komponen substandard kanggo rapat, ana risiko keamanan sing gedhe! Kanggo nglindhungi safety pro pribadi lan properti, aja gampang-wani golek rega murah, mula kudu milih inverter sing bisa dipercaya;


C.Is the voltase output of our inverter stable ?
Absolutely. Our inverter is designed with a good regulator circuit. You can even check it when measuring the true value by a multimeter. Actually the voltase output is quite stable;


D.Apa piranti sing mbukak resistif?
Umumé, peralatan kaya ponsel, komputer, TV LCD, pijar, penggemar listrik, siaran video, mesin cetak, mesin mahjong listrik, tukang masak nasi lan sapanunggale, kabeh dadi beban sing tahan. Inverters gelombang sinus sing diowahi bisa sukses.


E.Manakake alat beban induktif?
Iki nuduhake aplikasi prinsip induksi elektromagnetik, sing diprodhuksi dening produk listrik daya dhuwur, kayata jinis motor, kompresor, relay, lampu neon, kompor listrik, kulkas, kondhisi hawa, lampu nyimpen energi, pompa, lsp. kekuwatan produk luwih saka kekuwatan sing dirating (udakara 3-7 kaping) nalika diwiwiti. Dadi mung penyambung gelombang sinus murni sing kasedhiya.



5. Kauntungan kanggo milih tim kita:


1. Staff sales kita duwe pengalaman dodolan ekstensif liwat latihan lan praktik sing terus-terusan, yen nduweni kemampuan kanggo ngoperasikake kooperatif antarane perusahaan lan klien lan menehi layanan sing marem kanggo para pelanggan;
2. Perusahaan tuku peralatan modern kanggo barisan produksi otomatis;
3. Nggawe staf teknis profesional minangka proses penting kanggo ningkatake kualitas pametumu;
4.Kanggo sadurunge produksi supaya nemtokake rincian relatif kanggo nyuda output kesalahan;
5.Pencet kualitas kontrol (pamriksa / mlebu produk semi-rampung / tes produk rampung / kaping pirang-pirang tes tes on-line / sampling sadurunge kiriman);
6.OEM / ODM ditampa kanthi bengkel;
7. Layanan apik sawise dodolan kanggo pangembangan jangka panjang.



Panas Tags: Otomatis Inverter Gelombang Sithik, Produsen, Grosir, Pabrik, Dhewe, Akeh, China, Pembekal, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Jual Paling Anyar, Diskon, Dhaptar Harga, Waranti 2 Taun

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码