Warta Industri

Karakter saka gelombang sinus murni

2020-07-10

Output sakainverter gelombang sinus murninduwe efek sing luwih kuat lan kapasitas nggawa sing luwih gedhe tinimbang gelombang alun utawa gelombang sinus sing diowahi (gelombang langkah). Perangkat kasebut bisa nggawa kathah jinis induktif lan jinis AC liyane. Peralatan kayata kulkas, televisi lan radio ora ana gangguan lan gangguan, lan ora bakal mengaruhi kinerja lan urip peralatan sing dimuat.

 

Inverter gelombang sinus murninduweni stabilitas sing dhuwur: Amarga sistem iki nduweni fungsi pangayoman sing sampurna kayata overvoltage, undervoltage, overload, overheat, short circuit, reverse connection, lan sapiturute, kanthi mangkono njamin stabilitas sistem.

 inverter gelombang sinus murni

Kristal Cairan sakainverter gelombang sinus murni: voltase baterei tampilan kristal cair lan parameter status lan parameter status. Sepisanan pengubah efisiensi sing dhuwur: Inverter nduweni efisiensi penyongsang dhuwur lan kerugian ora ana beban sing kurang.

 

Inginverter gelombang sinus murnibisa dikontrol kanthi digital lan cerdas: piranti inti dikontrol dening mikrokomputer chip tunggal sing kuat, sing ndadekake struktur sirkuit periferal sederhana, lan cara kontrol lan strategi kontrol fleksibel lan kuat, saéngga njamin kinerja lan stabilitas sing apik.

 

Inginverter gelombang sinus murnibisa milih ngoper mains: yen fungsi ngoper mains dipilih, piranti bisa kanthi otomatis mbukak beban menyang sumber daya mains nalika baterei ora ana voltase utawa inverter gagal, saéngga njamin sumber daya stabilitas sistem.