Controller Solar PWM

PWM Solar Controller:

˜ ... voltase sistem identifikasi otomatis, 12V 24V otomatis pangenalan;
˜ ... Tampilan LCD Humanized lan operasi tombol kaping pindho antarmuka mesin manungsa;
˜ ... Rampung data teknis kanggo persiyapan lan ngowahi;
˜ ... efisiensi daya PWM 3-level cerdas tinggi;
"Mode kontrol mbukak bisa dipilih, fungsi wektu otomatis bisa digunakake maneh kanggo lampu jalan ing wayah wengi;
˜ ... Dipercaya saka perlindungan voltase, proteksi sirkuit cendhak, nglindhungi beban, proteksi overcharge, proteksi over-over;
˜ ... kompensasi suhu sing akurat, mbenerake ngecas lan ngeculake voltase kanthi otomatis, nambah umur baterei;
˜ ... Perlindhungan sing disambungake bunder;
"Panel panel, baterei, surya positif pengontrol daya surya kabeh nyambung bareng, nggunakake MOSFET negatif ing sirkuit kontrol seri.
View as  
 
  • ★ Kontrol ngisi PWM
    ˜… Integrasi meter energi energi logger
    ˜ ... Deteksi voltase kanthi otomatis
    Minangka Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake pengontrol solar PWM.

  • ★. Listrik, utamane sirkuit terintegrasi, meter listrik lan meter cerdas
    ★. Kontrol industri, lapangan kontrol industri
    ★. Peralatan medis, utamane kalebu pelindung ban, monitor, dll.
    Minangka Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake sampeyan Ngalih daya Penyetor.

  • Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode beban sing maju, mula dimuat kanthi akeh dimulai kanthi lancar. Minangka Pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake pengontrol solar 10A PWM.

  • Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode beban sing luwih maju, akeh-kapasitas kapasitansi bisa diwiwiti kanthi lancar. Kaya dene pabrik profesional, kita pengin menehi 20A PWM Solar Controller.

  • Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode wiwitan sing dimulai, akeh dimupangatake bisa diwiwiti kanthi lancar. Ing ngisor iki ana hubungane karo 30A PWM Solar Controller, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 30A PWM Solar Controller.

  • Kontrol nglengkapi layar LCD grafis dot matriks lan antarmuka mesin manungsa kanthi kunci sing ndadekake operasi ing antarmuka cukup trep. Parameter ngisi daya bisa diatur kanthi otomatis kanthi ganti rugi templat, lan macem-macem mode kerja sing dimuat kanthi gampang nggampangake aplikasi produk. Kajaba iku, kanthi metode metode mbukak beban sing akeh, mula dimuat kanthi akeh dimulai kanthi lancar.Ing ngisor iki ana hubungane karo 40A PWM Solar Controller, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti 40A PWM Solar Controller.

{tembung kunci} kanthi akeh kanthi kualitas bisa disesuaikan saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Ningbo Kosun New Energy Co, Ltd. yaiku salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Sugeng rawuh ing sadean paling anyar, paling anyar lan paling anyar digawe ing China sing nduweni sertifikasi CE. Lan sampeyan bisa diskon kapan wae, yen sampeyan seneng. Kejabi, kita nyedhiyakake 2 garansi lan dhaptar rega 2 taun.